De gotspes van Micha Kat

Naar eigen zeggen van Micha Kat stelde het hele gebeuren in feite niets voor en hebben de agenten zelfs hun excuus aangeboden.
[…]
Dan hoe Micha Kat het in zijn hysterische verteltrant voorstelt. Dat is totaal anders dan hoe we zelf hebben kunnen zien dat het echt gebeurd is. Alleen al de titels van de stukjes: “Horror op de Herengracht, de beelden”, terwijl er helemaal geen horror te zien is, alleen maar rustig en beheerst optreden, van alle betrokkenen, inclusief Kat zelf.
[…]
Ik vind het een grof schandaal dat Micha Kat het zeer rustige, redelijke en geweldloze optreden van de Nederlandse politie tegenover hem durft te vergelijken met hoe de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog Joden afvoerden naar de concentratiekampen.
[…]
En hup, even later doet hij het gewoon nog een keer. Dat mag allemaal gewoon, het geeft niks, we wonen in een vrij land. Steek nog een joint op en flap alles er maar uit, Micha!
[…]
Nogmaals: schandelijk. Laag-bij-de-gronds geschreeuw. Moeten we deze man dan ook nog serieus nemen? Ook al heeft hij misschien op punten gelijk? (Demmink? Westenberg? Kalbfleisch?)

Lees het hele artikel: De chutzpahs van Micha Kat

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s